Mierlo

Misintenties

Voor opgave misintenties (€ 12,00) kunt u bij terecht bij de pastorie ma t/m vrijdag tussen 09.00 – 12.00 uur

Zaterdag 23 oktober 17.00 uur; Eucharistieviering,

Misintentie voor Francine Thijssens – Bekkers, Irene Robbertsen – Lutterman, Dinie de Vries – v.d. Laar, Thea Pouls – Huberts, Nellie Duffhuis – Verhagen, Henk Verheijen, Cor van den Biggelaar. Marietje Smeets – v. Vlerken, Martha Heesakkers – v. Duijnhoven.

Zondag 24 oktober 9.30 uur; Eucharistieviering,

Misintentie voor Marinus en Marietje Smits – Beijers

Zondag 24 oktober 14.30 uur; Huwelijksviering, Narelle v. Erp en Martijn v. Melis

Maandag en woensdag 18.30 uur; Eucharistieviering in Hof van Bethanië

Zaterdag 30 oktober 17.00 uur; Eucharistieviering,

Misintentie voor Irene Robbertsen – Lutterman, Dinie de Vries – v.d. Laar, Thea Pouls – Huberts,  Nellie Duffhuis – Verhagen, Henk Verheijen, Cor van den Biggelaar. Marietje Smeets – v. Vlerken, Martha Heesakkers – v. Duijnhoven.

Zondag 31 oktober 9.30 uur; Eucharistieviering,

Misintentie voor welzijn van onze parochie

Maandag 1 november 9.30 uur; ALLERHEILIGEN Eucharistieviering

intentie Uit dankbaarheid