Mierlo

Met een kerkelijke uitvaart gaan we afscheid nemen van Ans van der Zanden – van der Put 82 jaar

Misintenties

Voor opgave misintenties (€ 12,00) kunt u bij terecht bij de pastorie ma t/m vrijdag tussen 09.00 – 10.00 uur

Zaterdag 1 mei 17.00 uur Eucharistieviering,

Misintenties voor Wim Manders, Miep Wortel – van der Linden, Francien v. Hoof – Stevens, Marlène Teuwen – Dingelstad, Ans v. der Zanden – van der Put, Antonius en Petronella v. Heugten, Stina Adriaans.

Zondag 2 mei 9.30 uur Eucharistieviering,

Misintenties Rein en An Biemans – v. Dijk, Ilona Stumpf.

Maandag en woensdag 18.30 uur; Eucharistieviering in Hof van Bethanië

Zaterdag 8 mei 17.00 uur; Eucharistieviering

Misintenties voor Miep Wortel – van der Linden, Francien v. Hoof – Stevens, Marlène Teuwen – Dingelstad, Ans v. der Zanden – van der Put, Harrie en Liza Peters – Groenen, Annie Peters – Manders en verdere overl. familie.

Zondag 9 mei 9.30 uur; Eucharistieviering MOEDERDAG

Misintenties: Jan en Dora Smits – Bosch, Marinus en Marietje Smits – Beijers, Domokos Hartly, Miet en Cor Slegers – Smits, Marco Lammers.

Maandag en woensdag 18.30 uur; Eucharistieviering in Hof van Bethanië

Donderdag 13 mei 9.30 uur;HEMELVAARTSDAG Eucharistieviering

misintentie voor allen uit onze Lucia gemeenschap die daar thuis zijn