Leende

Voor opgave van misintenties (€ 12,50) kunt u bij terecht bij de pastorie maandag t/m vrijdag tussen 09.30 – 11.30 uur. Ook kunt u de misintentie op de envelop schrijven (= de naam van de persoon + datum waarop + kerk/Leenderhof)  en deze met de gevraagde  bijdrage in de deurbrievenbus van de pastorie doen.

Mededeling

De gebedsdienst op RTV Horizon zal dit jaar elke laatste zondag van de maand worden uitgezonden vanuit één van de kerken van de gemeente Heeze-Leende en Cranendonck.  Deze viering wil een teken van verbondenheid zijn met de zieke, oudere en kwetsbare parochianen die niet meer naar de kerk kunnen komen. Ons doel blijft om elkaar fysiek te ontmoeten in de kerk om samen het geloof te belijden en te voeden.

zaterdag 15 januari om 16.00 uur : eucharistieviering in het Leenderhof.

Aagje Timmermans-Keeman namens het Leenderhof
Mariet Roest-Henselmans namens het Leenderhof

zondag 16 januari om 10.00 uur : hoogmis met medewerking van enkele leden van het dameskoor.

Lies en Kobus van Kuijk.
Theodorus van der Kruis als jaargetijde en Ali van der Kruis-Versteeg.
Pastoor Joseph Simkens.
Intenties in het intentieboek in Mariakapel.
Wim Bax als jaargetijde.

zaterdag 22 januari om 16.00 uur: eucharistieviering in het Leenderhof.

Jan Karsemakers namens het Leenderhof.

zondag 23 januari om 10.00 uur: hoogmis m.m.v. enkele leden van het dameskoor.

Petrus Jacobus van der Palen, Catharina Hendrika Hulsen en hun overleden kinderen.
Bijzondere intentie.
Ger van der Palen.