Leende

Voor opgave van misintenties (€ 12,50) kunt u bij terecht bij de pastorie maandag t/m vrijdag tussen 09.30 – 11.30 uur. Ook kunt u de misintentie op de envelop schrijven (= de naam van de persoon + datum waarop + kerk/Leenderhof)  en deze met de gevraagde  bijdrage in de deurbrievenbus van de pastorie doen.

Mededeling

De gebedsdienst op RTV Horizon zal dit jaar elke laatste zondag van de maand worden uitgezonden vanuit één van de kerken van de gemeente Heeze-Leende en Cranendonck.  Deze viering wil een teken van verbondenheid zijn met de zieke, oudere en kwetsbare parochianen die niet meer naar de kerk kunnen komen. Ons doel blijft om elkaar fysiek te ontmoeten in de kerk om samen het geloof te belijden en te voeden.

zaterdag 1 oktober om 16.30 uur: eucharistieviering in het Leenderhof.

de eenzamen
eigen intenties

zondag 2 oktober om 10.00 uur: hoogmis.

Jan-Willem Braun en Anneke Braun-van den Nieuwenhof.
Wim Maas en Mia Maas-van den Boom.
Marij Spoorenberg-Hendrix namens het mannenkoor.
Em-Pastoor Ad van Loon.
Arie van der Palen en zoon Ger namens de parochie.

Mededeling
(1) Op zondag 2 oktober zal om 11.30 uur het sacrament van het doopsel ontvangen: Vinz van der Palen, zoon van Boet van der Palen en Lidy van der Velden en broertje van Yara en Brent.

(2) Op zondag 2 oktober zal om 12.30 uur het sacrament van het doopsel ontvangen: Guus Jansen, zoon van Dennis Jansen en Marlies van de Laak, en broertje van Ties en Rosa.

(3) Op zaterdag 8 oktober zal om 13.00 uur het sacrament van het doopsel ontvangen: Knut Bönte, zoon van Sascha Bönte en Annemarie Maurach, en broertje van Lotte en Olli.

(4) Op zondag 9 oktober zal om 11.30 uur het sacrament van het doopsel ontvangen: Ize Bax, dochter van Patrick Bax en Sanne Mertens en zusje van Finn.