Heeze

Misintenties

De kosten zijn € 12,50 voor missen in het weekend en voor werkdagen. Betalen kan door middel van een envelop met het juiste bedrag af te geven op de pastorie samen met de gegevens of geld over te maken naar: NL 70 RABO 0120 3010 08 ten name van Parochie H. Nicasius te Heeze, met vermelding van intentie en naam.

Vrijdag 12 augustus, 17.00 uur Eucharistieviering. aansluitend kruisweg bidden

Zaterdag 13 augustus, 19:00 uur Eucharistieviering.

Zondag 14 augustus, 20de zondag door het jaar  11.00 uur Eucharistieviering,

misintenties: Francis Pereira en Melanie White

Donderdag 18 augustus, 17.00 uur Eucharistieviering. aansluitend aanbidding

Vrijdag 19 augustus, 17.00 uur Eucharistieviering. aansluitend kruisweg bidden

Zaterdag 20 augustus, 19:00 uur Eucharistieviering

misintentie: Francien van den Boogaert

Zondag 21 augustus, viering van Maria Tenhemelopneming in de tuin van de pastorie 11.00 uur Eucharistieviering,

Toegang via de oprit van de pastorie

misintenties: Piet en Jaantje Hendriks; Hanneke Sprengers; Frans van Horrik; Nel van Bree – Maas; Wim van de Paal; Overleden ouders Maas - van Bree, dochters en schoondochter; Antoon en Tina Vlassak van Gerwen; Jo Valkenburg - Timmermans (vanwege haar verjaardag); Bert en Joke van de Akker – Sprengers; Martinus en Petronella Sprengers – Bakermans; Francis Pereira en Melanie White; Overleden ouders Eichhorn - Heerings, hun zonen Ad, Rinus en Antoon en hun kleindochter Margot.

Donderdag 25 augustus, 17.00 uur Eucharistieviering. aansluitend aanbidding

Vrijdag 26 augustus, 17.00 uur Eucharistieviering. aansluitend kruisweg bidden