HH. Maria en Brigidakerk

Misintenties:

Voor opgave misintenties (€ 12,50) kunt u terecht bij de pastorie op werkdagen van 09.30 uur tot 12.00 uur of via de mail. Betalen kan doormiddel van een envelop af geven op de pastorie of geld over maken naar: NL93RABO0115901450 ten name van Parochie H. Nicasius te Geldrop.
N.B.!! Vermelding van de naam van de intentie: ten name van, ter gelegenheid van.. toch opgeven telefonisch aan de pastorie.

Online collecte betalen kan door over de maken naar: NL93RABO0115901450 ten name van Parochie H. Nicasius te Geldrop, met

Zondag 27 november, 1ste zondag van de advent, 09.30 uur Eucharistieviering,

m.m.v. sing it out

intenties: Jan en Cato Vos-Van Laarhoven; Mariëtte Scheepers; Piet van Gastel; Toos van Hauwe-van Seggelen