de leien van de koepel

De parochie is begonnen aan de restauratie van de imposante koepel van de H. Brigidakerk in Geldrop. Onder andere de ruim 130 jaar oude leien worden vervangen. In ruil voor een donatie is het mogelijk om in het bezit te komen van een originele lei van de koepel met daarop een afbeelding van de kerk.

Door de aanschaf van een lei heeft u een stukje echte Geldropse historie in huis en
draagt u bij aan de restauratiekosten. De leien zijn te koop
vanaf half februari 2024 en kosten € 20,00 per stuk.

Verkoop geschiedt tijdens kantooruren in het St. Antoniushuis van 09.00 uur tot 12.00 uur aan de Stationsstraat 21 te Geldrop.

In overleg met het parochiebestuur is het op aanvraag ook mogelijk om grotere aantallen leien te verkrijgen zonder afbeelding. Ook dan zal om een passende donatie gevraagd worden.

lei

Wilt u bijdragen aan de restauratiewerkzaamheden?
Scan de volgende QR code
De QR-code is geldig tot 7 november 2025.