Haal meer uit je geloof en kom naar CaFÉ!

Ieder jaar trachten we als parochie iets aan te bieden om samen met anderen op weg te gaan om de schat van ons geloof te ontdekken. Dit jaar bieden we CaFÉ aan, wat staat voor Catholic Faith Exploration (verkenning van het katholieke geloof).

CaFECaFE bestaat uit een serie van zeven inleidingen op d.v.d. om God beter te leren kennen. Iedere uiteenzetting van + 30 minuten omvat mime, getuigenissen, muziek en iconen. Na afloop van de d.v.d. wordt hierover - aan de hand van enkele gespreksvragen - van gedachten gewisseld, onder het genot van een kopje koffie en een drankje. In het afgelopen voorjaar hebben de eerste vier bijeenkomsten plaatsgevonden. Dit najaar willen we met het oog op Advent en Kerstmis de laatste drie van deze thema’s de revue laten passeren: Gods Woord/Gods Geest/Gods hoop leren kennen. Na afsluiting krijgt u nog een tekstblad om thuis door te lezen. Hoewel deze tweede serie drie avonden omvat, staat elke avond op zichzelf. Het is niet per se noodzakelijk om alle drie bijeenkomsten bij te wonen. Uiteraard bent u bij alle bijeenkomsten van harte welkom!

De bijeenkomsten vinden plaats in het St. Antoniushuis, Stationsstraat 21, 5664 AP te Geldrop van 20.00 uur tot 21.45 uur op de volgende data: maandag 14 november: Gods Woord leren kennen, woensdag 30 november: Gods Geest leren kennen, dinsdag 13 december Gods hoop leren kennen. Deelname is kosteloos.

Aanmelden (zie hieronder) is fijn, maar u kunt ook gewoon binnenlopen.

St. Antoniushuis, Stationsstraat 21, 5664 AP Geldrop (pastorie), via e-mail: geldrop@parochienicasius.nl, of telefonisch: 040-2862364, Van harte welkom!