TV gebedsdienst op 27 november vanuit Heeze

Naar aanleiding van de positieve reacties in de coronatijd willen de pastores van Cranendonck en Heeze-Leende in samenwerking met RTV Horizon maandelijks een gebedsdienst opnemen en op TV uitzenden in de hoop vooral oudere, zieke en kwetsbare parochianen te blijven bereiken en hen te blijven bemoedigen. De pastores van Cranendonck en Heeze-Leende hopen dat u samen met hen in de kerk en/of op TV weer samen wil komen rond de levende Heer.

De gebedsdienst van zondag 27 november aanstaande zal vanuit de protestantse kerk in Heeze worden uitgezonden. In deze dienst zullen de pastores samen bidden, voorlezen uit de Bijbel, een verkondiging houden en aandacht schenken aan de bij de voorgangers opgegeven intenties uit de geloofsgemeenschappen. Tijdens de TV kerkdienst van komende zondag zal de Eerste zondag van de Adventsperiode centraal staan.

De dienst wordt op zondag 27 november vanaf 11.00 uur uitgezonden op het televisiekanaal van RTV Horizon en is ook terug te kijken via www.rtvhorizon.nl.

Op zondagmiddag wordt deze dienst ieder uur herhaald op het televisiekanaal van RTV Horizon.