De Gerarduskalender: elke dag een beetje spirit!

De Gerarduskalender, uitgebracht door Klooster Wittem, is een scheurkalender met elke dag op de voorkant een spreuk die opbeurt of aanzet tot nadenken, onder het motto: ‘elke dag een beetje spirit!’. Op de achterkant staan afwisselend moppen, gedichten, bezinningsteksten, puzzels en informatie over verschillende onderwerpen.

gerardusDe kalender is bedoeld om elke dag goed te kunnen beginnen. De spreuk op de voorkant en de moppen, puzzels en informatie op de achterkant geven u aan het begin van de dag een positief gevoel. De kalender is ook uitstekend geschikt als kadootje voor familie, vrienden of bekenden.

De kalender wordt elk jaar met zorg en plezier samengesteld door een uitgebreide redactie van personeel en vrijwilligers rondom Klooster Wittem. De opbrengst van de kalender komt ten goede aan alle activiteiten die vanuit Klooster Wittem worden georganiseerd (zie ook op internet: www.kloosterwittem.nl)

De kalender is verkrijgbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur op de pastorie H.Brigida, Stationsstraat 21 en bij Toine Cobben, Hofdael 121. Bent u slecht ter been, en woont u in Geldrop, dan kan de kalender ook worden thuisbezorgd. Bel daarvoor Toine Cobben, 040-2856873 of 06-49762983.

Voor Mierlo is de kalender te bestellen bij Jan Vogels, Bisschop van Mierlostraat 12, tel.0492-662503.

De prijs van de Gerarduskalender 2023 bedraag € 9,00.