nieuwe benoeming pastoor-deken Spooren

De bisschop van ’s-Hertogenbosch, mgr. G. de Korte, heeft pastoor Felie Spooren benoemd tot pastoor van de parochie Sint Odulphus van Brabant in Oirschot, Spoordonk, Best en Oost- West en Middelbeers, en tot deken van het dekenaat Bladel-Oirschot.
De benoeming gaat in per 1 oktober 2022. Pastoor Spooren gaat wonen in Oirschot.

sluisDe bisschop heeft pastoor Norbert van der Sluis, op dit moment pastoor van de parochie Maria, Moeder van de Kerk in Sint Anthonis benoemd tot pastoor van de parochie H. Willibrord in Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft, Aalst en Waalre. Ook wordt pastoor Van der Sluis benoemd tot deken van het dekenaat Geldrop-Heeze-Valkenswaard. Pastoor Van der Sluis gaat wonen in de pastorie van Valkenswaard.

Zijn benoeming gaat in per 1 oktober 2022.