TV gebedsdienst op 19 september vanuit Budel

Er vinden weer kerkdiensten plaats in de kerken van Cranendonck en Heeze-Leende, waarbij de afspraken met de bisschoppen en de RIVM-richtlijnen van 1,5 meter onderlinge afstand en geen samenzang worden nageleefd. In samenwerking met RTV Horizon willen de pastores nog het hele jaar om de week een gebedsdienst opnemen en op TV uitzenden in de hoop vooral oudere, zieke en kwetsbare parochianen te blijven bereiken en te blijven bemoedigen. De pastores van Cranendonck en Heeze-Leende hopen dat u samen met hen in de kerk en op TV weer samen wil komen rond de levende Heer.

De gebedsdienst van zondag 19 september zal vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouwe Visitatie in Budel worden uitgezonden. In deze dienst zullen de pastores samen bidden, voorlezen uit de Bijbel, een verkondiging houden en aandacht schenken aan de bij de voorgangers opgegeven intenties uit de geloofsgemeenschappen.

De dienst wordt op zondag 19 september vanaf 11.00 uur uitgezonden op het televisiekanaal van RTV Horizon en is ook terug te kijken via www.rtvhorizon.nl.

Op zondagmiddag wordt deze dienst ieder uur herhaald op het televisiekanaal van RTV Horizon.