Jongerenpastoraat : JUP (Jongeren uit de parochiegemeendschap Leende)

Jongerenpastoraat : JUP (Jongeren uit de parochie) Als geloofsgemeenschap willen we ook de nodige aandacht schenken aan onze jongeren én ze bij de kerk betrokken houden. Daarom zijn we enkele jaren geleden begonnen om een groep te vormen met de vormelingen. Elk jaar opnieuw wordt deze groep immers groter, maar het is niet eenvoudig de jongeren bij het kerkgebeuren te houden.

Meer over deze werkgroep en de activiteiten klik. De moeders zijn zoekende het jongerenpastroraat handen en voeten te geven. Ze willen de jongeren bewust én verantwoordelijk maken op maatschappelijk én kerkelijk gebied. Jaarlijks wordt op Goede Vrijdag om 20.00 uur in de pastorie de bekende film "Jesus Christ Superstar"gedraaid. Via de sociale media worden de (oud-) vormelingen hiervoor uitgenodigd. Samen willen we ons geloof immers delen en het inhoud geven.