Sterksel

Misintinties:

Opgave misintenties: kan doormiddel van een enveloppe in de brievenbus van de sacristie met vermedling van naam datum en intentie. U kunt ook per bank betalen: NL30 RABO 0149 3006 54 en de intentie doorgeven aan het secretariaat van Leende dit kan door te bellen naar 040-2061215 of mailen naar sterksel@parochienicasius.nl. Een misintentie kost €12.50.

Zaterdag 25 mei is er een gezongen Eucharistieviering om 19.00 uur

met medewerking van het kerkelijk zangkoor.

De opgegeven intenties voor deze dienst zijn voor Riek van Winkel-Essers als jaargedachtenis en voor Walter Pieper als jaargedachtenis.

Zaterdag 1 juni is er een gezongen Eucharistieviering om 19.00 uur met medewerking van het kerkelijk zangkoor.

De opgegeven intentie voor deze dienst is uit dankbaarheid.

Zondag 2 juni om 10.00 uur is er een Eerste communieviering waar in 3 kinderen hun eerste communie gaan doen.

De intentie voor deze dienst is voor de overleden opa en oma van Matthijs.