Mierlo

Met een kerkelijke uitvaartdienst nemen we op dinsdag 23 februari afscheid van Miep Wortel-van der Linden 95 jaar

Misintenties

Voor opgave misintenties (€ 12,00) kunt u bij terecht bij de pastorie ma t/m vrijdag tussen 09.00 – 10.00 uur

Zaterdag 27 februari 17.00 uur Eucharistieviering;

Misintenties voor Anna v. Vlerken, Annie Tijssen – Bakermans, Nadia Spoormakers – Neuhuys, Toos v. Stiphout, Tonny Thomassen – v. den Berg, Miet Leijten – Kuijten, Nel Renders – Steenbakkers, Dora Hees – v. der Horst, Hans Josiassen, Trees Asmussen – de Quillettes, Wim Manders, Miep Wortel – van der Linden.

Zondag 28 februari 9.30 uur woord en communieviering;

Misintenties voor alle overleden mierlose parochianen.

Maandag 1 maart 18.30 uur; Eucharistieviering in Hof van Bethanië

Zaterdag 6 maart 17.00 uur Eucharistieviering;

Misintenties voor Nadia Spoormakers – Neuhuys, Toos v. Stiphout, Tonny Thomassen – v. den Berg, Miet Leijten – Kuijten, Nel Renders – Steenbakkers, Dora Hees – v. der Horst, Hans Josiassen, Trees Asmussen – de Quillettes, Wim Manders, Miep Wortel – van der Linden.

Zondag 7 maart 9.30 uur Eucharistieviering;

Misintenties: Rein en An Biemans – v. Dijk, Janus en Moeke Smits – de Vries en overl. familie, en uit dankbaarheid van onze trouwe parochiaan Annie Lemmen b.g.v. van haar 90ste verjaardag, en bijzonder vraagt zij om zegen voor haar gezin.

Maandag 8 maart 18.30 uur; Eucharistieviering in Hof van Bethanië