Mierlo

Met een kerkelijke uitvaart hebben we 26 november afscheid genomen van Jo Branten – van Riel 91 jaar.

Misintenties

Voor opgave misintenties (€ 12,00) kunt u bij terecht bij de pastorie ma t/m vrijdag tussen 09.00 – 10.00 uur

Zaterdag 28 november 17.00 uur Eucharistieviering

misintenties voor, Beppie Vellinger-Peters, Toos Kusters, Thieu Smeets, An Smits – v. Gog, Riet de Weert Hendrickx, Fien v. Dijk – v. den Biggelaar.

Zondag 29 november 9.30 uur Eucharistieviering

misintenties voor Lyra v. Rossum – de Rozario, Rein en An Biemans – v. Dijk, Anneke en Martien v. Gerven – v.d. Eijnde, Nicolette v. Duijnhoven – Drent, Mevrouw Karin Hermans – Dasbach, Johanna Liebreks – v.d. Heuvel.

Maandag 30 november 18.30 uur Eucharistieviering in Hof van Bethanie

Zaterdag 5 december 17.00 uur Eucharistieviering

misintenties voor, Toos Kusters, Thieu Smeets, An Smits – v. Gog, Riet de Weert Hendrickx, Fien v. Dijk – v. den Biggelaar.

Zondag 6 december 9.30 uur Eucharistieviering

misintenties voor Lyra v. Rossum – de Rozario, Rein en An Biemans – v. Dijk, Willem en Miet Lammers – v.d. Kimmenade.

Maandag 7 december 18.30 uur Eucharistieviering in Hof van Bethanie

misintenties voor Tibor Ferenz en Uit Dankbaarheid