Mierlo

Mededelingen:

VORMSEL 12 november 2017

Alle kinderen van groep 7 die in Mierlo hun eerste communie deden, hebben een uitnodiging gekregen om op 12 november 2017 hun Vormsel te ontvangen. Hebben we iemand vergeten of zitten Mierlose kinderen in groep 7 van een school buiten Mierlo dan kunnen zij zich voor nadere informatie aanmelden op de pastorie of via  mierlo@parochienicasius.nl .
Hulpbisschop Mgr. R. Mutsaerts is op 12 november in Mierlo de vormheer in een viering die om 10.00 uur begint en opgeluisterd wordt door zanggroep Joko.

VIERING EERSTE H. COMMUNIE 15 april 2018

Alle kinderen van groep 4 van de Mierlose basisscholen, hebben een uitnodiging ontvangen om volgend jaar de Eerste Communie te doen. Mierlose kinderen die niet in Mierlo naar school gaan, maar zich toch willen aanmelden, nodigen we graag uit op een van de inschrijfavonden. Deze zullen plaatsvinden vinden op maandag 25 en dinsdag 26 september a.s. van 18.30-19.30 uur op de pastorie. Benodigd hierbij is een pasfoto van uw kind. Bij inschrijving ontvangt u direct een overzicht met data van de diverse geplande activiteiten. De eenmalige bijdrage van € 15,- o.a. voor het gebruik van diverse materialen en foto’s dient bij de aanmelding te worden voldaan. Voor eventuele nadere informatie kunt u terecht op de pastorie. Tel 0492-661215 of mierlo@parochienicasius.nl

Met een kerkelijke viering namens we afscheid van:
Jo van Hoek, echtgenoot van Greet Smeets. Hij overleed op 19 september 2017 in de leeftijd van 79 jaar.
Johanna Liebreks - v.d. Heuvel, echtgenote van Harrie Liebreks. Zij overleed op 20 september 2017 in de leeftijd van 83 jaar.

Door de Doop zijn opgenomen in de kerkgemeenschap:
Jesse, zoon van Robbert Klomp en Marlou Kusters.
Lauren,dochter van Jeroen v. Lierop en Yvette Weijmans.
Eva, dochter van Ralph v. Gogh en Anke Hendriks.

Misintenties:

Voor opgave misintenties (€ 11,00) kunt u bij terecht bij de pastorie ma t/m vrijdag tussen 09.00 – 10.00 uur

Zaterdag 16 september 2017 17.00 uur eucharistieviering

m.m.v. het dameskoor

Intenties: Hans Clement, Piet Bruers, Jos en Margriet van der Sommen, Jan Swinkels, Piet v. Dijk, Gerrie v.d. Burgt en ook voor Toon en Riek v. Rooij en hun kleinkinderen Sander en Jordy.

Zaterdag 23 september 2017 17.00 uur eucharistieviering

m.m.v. het dameskoor

Intenties: Piet Bruers, Jos en Margriet van der Sommen, Jan Swinkels, Piet v. Dijk, Gerrie v.d. Burgt.

Zondag 24 september 2017 10.00 uur eucharistieviering.

m.m.v. zanggroep Joko. Gildemis met Gilde S.Sebastiaan i.v.m. teerdag

Intenties:Janus en Moeke Smits - de Vries en overl. familie, Willem en Miet Lammers - v.d. Kimmenade, Jan en Mien Knoops zoon Jan en Willy.

Maandag 25 september 2017 18.30 uur eucharistieviering (Hof van Bethanië)

Donderdag 28 september 2017 18.30 uur eucharistieviering (Hof van Bethanië)

Zaterdag 30 september 2017 17.00 uur eucharistieviering

m.m.v. het dameskoor

intenties: Jan Swinkels, Piet v. Dijk, Gerrie v.d. Burgt, Jo v. Hoek, Johanna Liebreks - v.d. Heuvel en ook voor Jan en Gerda Meulendijks - Manders, en verdere overl. familie, Jan en Dolores Kaanders - Bosnjak, hun ouders en verdere overl. familieleden, Pieter Steeghs, Jos en Margriet v.d. Sommen.

Zondag 1 oktober 2017 10.00 uur eucharistieviering.

m.m.v. zanggroep Joko

Intenties: Eduard en Brigida Smits - Geven en verdere overl. familie, Harrie en Fien v. Gogh, zoon Jos en verdere overl. familie, An en Rein v. Dijk - Biemans.

Maandag 2 oktober 2017 18.30 uur eucharistieviering (Hof van Bethanië)

Donderdag 5 oktober 2017 18.30 uur eucharistieviering (Hof van Bethanië)