Leende

Mededeling

1. Nu we elke zondag om 10.00 uur een gezongen eucharistieviering hebben, hopen we dat de parochianen de weg naar de kerk weer gevonden hebben, zoals voorheen. Ook in deze coronatijd mogen en kunnen we met elkaar ons geloof vieren, binnen de regels van het RIVM.
2. Vanaf nu zullen we de misintenties, die in de coronacrisis genoteerd stonden, meenemen in de eucharistieviering, zoals u hieronder ook kunt lezen.
3. De gebedsdienst op RTV Horizon zal dit jaar om de week worden uitgezonden vanuit één van de kerken van de gemeente Heeze-Leende en Cranendonck.  Deze viering wil een teken van verbondenheid zijn met de zieke, oudere en kwetsbare parochianen die niet meer naar de kerk kunnen komen. Ons doel blijft om elkaar fysiek te ontmoeten in de kerk om samen het geloof te belijden en te voeden.
4. Voor opgave van misintenties (€ 12,00) kunt u bij terecht bij de pastorie ma t/m vrijdag tussen 08.30 – 11.30 uur.

Voor opgave misintenties (€ 12,00) kunt u bij terecht bij de pastorie ma t/m vrijdag tussen 08.30 – 11.30 uur

zaterdag 28 november – zondag 29 november 2020

Eerste Advent

zaterdag 28 november : nog steeds geen eucharistieviering in het Leenderhof

zondag 29 november : om 10.00 uur: Wegens omstandigheden kan deze dienst helaas niet doorgaan.