Leende

Voor opgave van misintenties (€ 12,50) kunt u bij terecht bij de pastorie maandag t/m vrijdag tussen 09.30 – 11.30 uur. Ook kunt u de misintentie op de envelop schrijven (= de naam van de persoon + datum waarop + kerk/Leenderhof)  en deze met de gevraagde  bijdrage in de deurbrievenbus van de pastorie doen.

Mededeling

De gebedsdienst op RTV Horizon zal dit jaar elke laatste zondag van de maand worden uitgezonden vanuit één van de kerken van de gemeente Heeze-Leende en Cranendonck.  Deze viering wil een teken van verbondenheid zijn met de zieke, oudere en kwetsbare parochianen die niet meer naar de kerk kunnen komen. Ons doel blijft om elkaar fysiek te ontmoeten in de kerk om samen het geloof te belijden en te voeden.

In de leeftijd van 87 jaar is Toos van der Palen-Bax overleden. De uitvaartdienst was op maandag 4 juli met aansluitend de bijzetting bij haar echtgenoot Siraar op ons parochiekerkhof. Moge Toos nu thuiskomen bij de Heer.

*Op vrijdag 15 juli om 15.30 uur: kerkelijke huwelijksinzegening van Suzanne Rutten en Marcel Granzier.

*Op vrijdag 22 juli om 13.30 uur kerkelijke huwelijksinzegening van Geert-Jan de Werdt en Anouk Konings.

zaterdag 2 juli om 16.30 uur: eucharistieviering in het Leenderhof.

Jo Snoeijen-van Deurzen namens het Leenderhof.

zondag 3 juli om 10.00 uur: hoogmis

m.m.v. mannenkoor.

Overleden familie Vogels-Notten.
Jan-Willem Braun en Anneke Braun-van den Nieuwenhof.
Martinus Engelen en Marietje Engelen-van Asten en hun zoon Frans.
Elly van Hooff-Bottenberg en Adriaan van Hooff namens de parochie.
Jack en Nell Groenen-Maas.
Marij Spoorenberg-Hendrix namens familie Jack.
Toos van der Palen-Bax.

zaterdag 9 juli om 16.30 uur: eucharistieviering in het Leenderhof.

Jo en Tilly Janssen-van den Hemel.
Sjef van Daal namens het Leenderhof.
Sjan van der Hurk-van der Mierden namens het Leenderhof.

zondag 10 juli om 10.00 uur: hoogmis.

Miet Noten-Engelen als jaargetijde en Jan Noten..
Cinth Jutten en Miet Jutten-Meulendijks.
Clasien Weekers-Vromans.
Piet van Meijl.
Jan Merkx.
Marij Spoorenberg- Hendrix namens Nel van Meijl.
Gerie Appelman-Bakker voor zegen over haar gezin .