R.K. Parochie Heilige Nicasius

logoinjpg

Leende

GEZINSVIERING 24 SEPTEMBER 2023
Het nieuwe schooljaar is begonnen. Een nieuwe start !!  Wij willen ook starten  met de gezinsvieringen. Daarom nodigen wij u met uw kinderen uit voor de viering op 24 september 2023 om 10.00 uur in onze kerk. Het wordt een kindvriendelijke viering rond het thema : de kracht van het web. Een nieuw kinderkoortje zorgt voor de muziek. Kom ook luisteren en met ons meevieren! Hartelijk welkom!
Moeders van de gezinsviering 

Voor opgave van misintenties (€ 12,50) kunt u bij terecht bij de pastorie maandag t/m vrijdag tussen 10.00-11.00 uur. Ook kunt u de misintentie op de envelop schrijven (= de naam van de persoon + datum waarop + kerk/Leenderhof)  en deze met de gevraagde  bijdrage in de deurbrievenbus van de pastorie doen.

zaterdag 23 september om 16.30 uur: Eucharistieviering in het Leenderhof 

Jan Kox namens het Leenderhof.
Welzijn van de bewoners

zondag 24 september om 10.00 uur: hoogmis 

Gezinsviering b.g.v. de opening van het nieuwe schooljaar. Een nieuw kinderkoortje komt zingen,

Martinus en Marietje Engelen-van Asten en hun zoon Frans;
Mia Rutten;
Pastoor Anton Corbeij vanwege zijn verjaardag;
Em.-pastoor Ad van Loon;
Willem van Meijl;
Mia Rutten-Umans;
Jan en Toos Cardinaal-Verduijn als jaargetijde;
Francien Couwenberg-Kerkhofs als jaargetijde;
Harry Vergoossen n.a.v. zijn verjaardag.

MEDEDELING: 

Op zondag 24 december om 11.30 uur: doop van Lola Looijmans, dochter van Rob Looijmans en Annelieke de Werdt én zusje van Sem.

Mededeling
Omdat het nieuwe schooljaar is begonnen, starten we ook met de gezinsvieringen. We vragen Gods zegen over het nieuwe werkjaar. Op zondag 24 september is om 10.00 uur een gezinsviering met als thema: de kracht van het spinnenweb. Samen zijn we immers sterk en kunnen heel wat tot stand brengen. Welkom aan allen, vooral ouders met hun kinderen!!