Leende

Mededeling

1. Nu we elke zondag om 10.00 uur een gezongen eucharistieviering hebben, hopen we dat de parochianen de weg naar de kerk weer gevonden hebben, zoals voorheen. Ook in deze coronatijd mogen en kunnen we met elkaar ons geloof vieren, binnen de regels van het RIVM.

2. De gebedsdienst op RTV Horizon zal dit jaar om de week worden uitgezonden vanuit één van de kerken van de gemeente Heeze-Leende en Cranendonck.  Deze viering wil een teken van verbondenheid zijn met de zieke, oudere en kwetsbare parochianen die niet meer naar de kerk kunnen komen. Ons doel blijft om elkaar fysiek te ontmoeten in de kerk om samen het geloof te belijden en te voeden.

3. Voor opgave van misintenties (€ 12,00) kunt u bij terecht bij de pastorie maandag t/m vrijdag tussen 09.30 – 10.30 uur.

Zondag 2 mei om 11.30 uur: doop van Merel Bunt, dochter van Wiebrand Bunt en Karin Heilijgers, én zusje van Jesper.

zaterdag 1 mei géén dienst in het Leenderhof.

zondag 2 mei om 10.00 uur: Hoogmis.

Bert Leblanc vanwege zijn verjaardag.
Jan-Willem Braun en Anneke Braun –van den Nieuwenhof
Henrica Bax-Van Happen en Jan Bax.
Clasien Weekers-Vromans.
Rein van Asten en Marie van Asten-Guitjens.
Intentie uit dankbaarheid bij gelegenheid van een 50 jarig huwelijk.

zaterdag 8 mei : géén dienst in het Leenderhof.

zondag 9 mei om 10.00 uur: gezongen eucharistieviering

Ali van der Kruis- Versteeg als jaargetijde en Theodorus van der Kruis.
Cinth Jutten en Miet Jutten-Meulendijks.
Antonetta Rutten- Luijten en Gèrard Rutten.
Wim Maas en Mia Maas-van den Boom.
Jeanne van Bree-Laseroms als jaargetijde.
Maria Swinkels-Bastiaans als jaargetijde en Hendrikus Swinkels en overleden familie.
Overleden ouders Joosten-Goossens en hun overleden kinderen.
Mien van der Heijden- Smits.
Voor alle moeders n.a.v. moederdag.
Voor de zieken in ons midden.