vacature

Ter ondersteuning van onze begraafplaatsvrijwilligers is het parochiebestuur van de
R.K. parochie H. Nicasius op zoek naar een parttime:

Administratief medewerker begraafplaatsen
(gemiddeld 8 uur per week/flexibel inzetbaar)

Wat wij vragen:

Je assisteert onze vrijwilligers bij de administratieve afhandeling van de ontvangen documenten inzake begrafenis, bijzetting en verlenging van grafrechten. Je stelt facturen, grafaktes en werkrapporten op en verwerkt alle gegevens in het centrale registratiesysteem (DocBase).

Bij uitval van een vrijwilliger neem je (tijdelijk) zijn/haar taken over.

Je beantwoordt vragen van nabestaanden ten aanzien van de mogelijkheden, procedures en tarieven rondom de begraafplaats en communiceert nauwkeurig per post, mail, telefonisch of persoonlijk.

Naast administratieve taken, behoort contact met nabestaanden voor het uitzoeken van een graflocatie, de afstemming en coördinatie van de activiteiten van uitvaartondernemers, steenhouwers en bedrijven die voor de begraafplaats het groenonderhoud verzorgen ook tot je werkzaamheden.

Onze ideale kandidaat heeft een open, vriendelijke houding die aanwezig is zonder op de voorgrond te staan. Je bent oplossingsgericht, reageert alert, adequaat en discreet. Het is belangrijk dat je een echte teamspeler bent en snel weet te schakelen. Je bent administratief goed onderlegd en hebt ervaring met MS Office pakketten zoals Word en Excel.

Wat bieden wij jou?

• Een salaris van € 2.700 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
  • Een uitdagende functie met gedreven vrijwilligers en een goede werksfeer.

Wie zijn wij?
De R.K. parochie Heilige Nicasius, Stationsstraat 21, 5664 AP te Geldrop is per 1-1-2015 ontstaan uit een fusie van:

• Parochie Heilige Brigida & Heilige Maria en Brigida te Geldrop
  • Parochie St. Martinus en St. Jan te Heeze
  • Parochie St. Petrus‘ Banden te Leende
  • Parochie Heilige Lucia te Mierlo
  • Parochie Heilige Catharina van Alexandrië te Sterksel
    Onze parochie heeft in totaal 7 begraafplaatsen waarvan 3 gelegen in Geldrop.

Enthousiast?
    Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!
    Doe dit zo snel mogelijk via de mail secretariaat@parochienicasius.nl
    Zodra een geschikte kandidaat reageert, starten we de sollicitatiegesprekken. Voor vragen kun je bellen met Ton van der Sande via 06-22392319.