R.K. Parochie Heilige Nicasius

logoinjpg

 

Welkom op de internetpagina van onze

R.K. parochie Heilige Nicasius.

Door op een van de kerken te klikken, kunt u de informatie vinden van de betreffende geloofsgemeenschap.

 

Jongerenactiviteiten - Jong Bisdom Den Bosch

Nieuw jaar thema JBDB: Discover-channel
Hoe vaak zitten we niet op de bank en zappen een rondje om te zien wat er op televisie is. Hoe vaak zappen we niet in het leven van de ene groep naar de andere: van sport naar hobby, van vrienden naar werk en soms zelfs tussen relaties... Totdat we een geschikt kanaal gevonden hebben waar we ons prettig bij voelen. Maar durven we ook af te stemmen op het kanaal dat God voor ons uitzendt? 

Aansluitend bij het thema van de WereldJongerenDagen in Panama: “Discover your identity” is het jaarprogramma van Jong Bisdom Den Bosch dit jaar gericht op deze zoektocht. Welke roeping heb jij in het leven? Wat vraagt God van jou in de (levens)keuzes die je maakt? Welke plek is er voor mij in de kerk en wat kan ik voor de kerk betekenen?
Allemaal vragen waar we in al onze activiteiten in het komende werkjaar bij stil willen staan: Refresh, twee verdiepingsdagen en een verdiepingsweekend, een kerstactiviteit, de diocesane Palmzondag, een avond met Anselm Grün en ons tuinfeest.
Hieronder vind je het jaarprogramma 2018-2019 van Jong Bisdom Den Bosch. Klik op de titels van de activiteiten voor meer informatie (deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie) 
De poster en het jaarkaartje 2018-2019 zijn ook te downloaden
Je kunt je inschrijven op Facebook of door een email te sturen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl.