Nicasiusviering 9 juli 2017 op Kreijl

Dit jaar is het 150 jaar geleden dat de martelaren van Gorcum heilig verklaard zijn door paus Pius IX.
Reden om hier nog even extra bij stil te staan. Zoals we dat ieder jaar doen is er ook dit jaar – en uitgerekend op 9 juli – om 11.00 uur een eucharistieviering op het Nicasiusplekske, Kreijl, te Heeze, de plaats waar volgens de overlevering Nicasius geboren en getogen is.
Hoofdcelebrant van de viering is hulpbisschop Mgr. Mutsaerts. Muzikaal zal de viering verzorgd worden door het jeugd en jongerenkoor uit Geldrop.
In verband hiermee zal de H. Mis van 11.15 uur in Geldrop komen te vervallen.
Iedereen is van harte welkom op het Nicasiusplekske. Allen bij stromende regen zal de viering verplaats worden naar de Martinuskerk.
Een eerste gebedsintentie in de aanloop naar die dag kan zijn een bede om goed weer.
Van harte welkom op het Nicasiusplekske, bijzonder op 9 juli het Plekske voor alle parochianen uit Geldrop, Heeze, Leende, Mierlo en Sterksel.