Nacht Zonder Dak

Hoe kan jij daklozen helpen? Door zelf in een zelfgebouwd logo nzd.jpgkrotje te slapen. Op zaterdag 17 en zondag 18 juni gaan we deze uitdaging aan!

Ben je tussen de 12 en 30 jaar? Dan help ons mee om mensen in nood te helpen! Ook dit jaar willen wij de organisatie Tear ondersteunen door een Nacht Zonder Dak te organiseren. Maar jouw hulp hebben ook daarbij nodig!!

Samen geld inzamelen voor kansarme jongeren die hun hele leven al in een krottenwijk wonen en ervaren hoe het is om geen Dak boven je hoofd te hebben! Bouw en overnacht met ons op 17 en 18 juni 2017, in de pastorietuin in Heeze.

Ben jij klaar voor een ervaring die je nooit meer zal vergeten?
Schrijf je dan nu in via deze link: www.nachtzonderdak.nl/heeze .

Hinge voor krotje.pnget programma van het weekend:
Zaterdag 17 juni
15:30 uur inloop
16:00 uur welkom
16:30 uur Opbouwen van de krottenwijk / presentatie vanuit Tear
19:00 uur eten
20:30 uur ouders, sponsoren en geïnteresseerden mogen een kijkje nemen in onze wijk, met kampvuur en muziek
23:00 uur dagsluiting in de kerk
23:30 uur slapen

Zondag 18 juni
07:30 uur ontbijt
08:15 uur de krottenwijk opruimen