M25 gaat weer van start.

Wat is het ook alweer:

Met M25 worden jongeren uitgedaagd hun grenzen te verleggen door zich in te zetten voor anderen. Zo komen we in contact met alle lagen van de samenleving.

M25 (Matheus 25) is afgeleid van deze Bijbeltekst waarin Jezus tegen zijn leerlingen zegt: “Alles wat je voor deze minsten van de mijnen gedaan hebt, heb je voor mij gedaan.”

Via M25 geven we handen en voeten aan deze bijbel tekst. Jongeren zetten zich actief in, met en voor de mensen die ze ontmoeten. Deze groep komt eens per maand samen op zondag middag in het st . Antoniushuis (stationsstraat 21).

Doelgroep: Tieners en jongeren van 12-30 jaar.
Frequentie: Eenmaal per maand, op de vroege zondagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Er zullen ook activiteiten plaats vinden samen met andere jongeren binnen het Bisdom.

Sommige hebben al een tijdje niks van ons gehoord maar daar komt verandering in.

Zet daarom de volgende data in jullie agenda:

28 mei 2016  MEISE MERT            13u00 - 17u00

Op die dag is er een hoop te doen in Geldrop. Ook onze parochie zal vertegenwoordigd worden op de Meise Mert. De parochie heeft gevraagd of wij hen, als M25 groep, een handje kunnen komen helpen. En dat doen we natuurlijk graag. Graag vragen we om de enthousiastelingen zich te melden bij Gislain, Wojtek of Mark op die dag zodat we jullie een opdracht kunnen geven.

17-18 juni 2016 NACHT ZONDER DAK

Hoe kun je het daklozen helpen? Door zelf in een zelfgebouwd krotje te slapen. Op zaterdag 17 en zondag 18 juni gaan we deze uitdaging aan! Ben je tussen de 12 en 30 jaar? Dan help ons mee om mensen in nood te helpen! Maar jouw hulp hebben ook daarbij nodig!! Aanmelden is verplicht via http://www.nachtzonderdak.nl/doe-mee/heeze-17-06-2017/

Heeze 17 juni 2017 - Nacht Zonder Dak

www.nachtzonderdak.nl

Programma. Samen geld inzamelen voor kansarme jongeren die hun hele leven al in een krottenwijk wonen. Bouw en overnacht met ons op 17 en 18 juni 2017, in de ...

NIEUWE SEIZOEN

In het nieuwe seizoen, na de schoolvakantie, hebben we al invulling gegeven op de volgende dagen. Na de vakantie komt er daar meer informatie over.

• 24 september 2016                        MIS + FAMILIEDAG                        11u15 - 17u00
  • 29 oktober 2016                             AVONDETEN + VERDIEPING         17u00 – 20u00
  • 26 november 2016                         AVONDETEN + HALLOWEEN        17u00 – 20u00
  • 17 december                                   OPBOUW KERSTSTAL                    13u00 – 18u00