Vastenactie en Samen Verder Heeze-Leende en Cranendonck

Aan alle vrijwilligers, donateurs en belangstellenden,

Vastenaktie en Samen Verder organiseren een informatieavond over het project:

‘Eilanden van hoop’ in El Salvador

In dit land gaan velen gebukt onder extreem geweld door criminele bendes. Mensen worden bedreigd, afgeperst en beroofd en soms verminkt of gedood. Vooral kinderen en jongeren lijden hieronder.

De bendes werven actief leden onder kinderen en jongeren. Lidmaatschap zorgt voor ‘respect’, voor geld en mooie spullen en vrouwen. Het is moeilijk de verleiding te weerstaan als jonge puber, zonder vader en zonder geld.

Dit project wil helpen voorkomen dat kinderen en jongeren lid worden van deze bendes. De jeugdcentra die we steunen, willen de kinderen een ander perspectief bieden en leren dat ze ook buiten de bendestructuren een goed bestaan kunnen opbouwen.

De heer Jan Verhoeven uit Maarheeze wil ons graag meer vertellen over dit project en ons ook beelden laten zien, mede aan de hand van een film van Vastenactie.

U bent van harte welkom.

Aswoensdag 1 maart aanvang 20.00 uur

Parochiezaal, kerkstaat 20 (tussen pastorie en kerk) te Maarheeze

Dinsdag 14 maart 2017, aanvang 19.45 uur,

Martinushonk, Jan Deckersstraat 24 (naast de ingang van de R.K. kerk) te Heeze

Dinsdag 28 maart 2017, aanvang 19.45 uur,

Pastorie/het parochiecentrum, Kerkstraat 27 te Budel

Werkgroepen Vastenaktie en Samen Verder in Heeze-Leende en Cranendonck.