Rouwverwerking : Op de koffie/thee bij de pastoor Leende

Voor mensen die hun partner verloren hebben en onder het genot van een kopje koffie/thee hun ervaringen met elkaar willen delen, hebben we als geloofsgemeenschap deze ontmoeting "Op de koffie/thee bij de pastoor." De bijeenkomsten staan in het teken van gezellig bij elkaar zijn. Er is ruimte voor een lach en een traan, voor gesprek, onderling contact en bezinning. Er zijn jaarlijks 7 bijeenkomsten. De opkomst varieert van 20 tot 28 personen. De aanwezigen mogen ook zelf hun inbreng laten horen of zien. Op het einde van het seizoen ontvangen de aanwezigen een boekje, waarin alle uitgesproken teksten staan vermeld. Het is een woord ter inspiratie en bemoediging. De volgende bijeenkomst is op dinsdag 14 maart a.s. van 10.30 uur t/m 11.45 uur in de pastorie.