Briljanten priesterfeest van em.-pastoor Ad van Loon : 13 en 14 juni 2015

Onze zo gewaardeerde emeritus-pastoor Ad van Loon viert feest!  Zijn 65-jarig priesterfeest! En terecht. Want hij mag immers genieten van een behoorlijk goede gezondheid en kan zichzelf nog goed behelpen. Hij woont zelfstandig in Leenderhof, maakt zijn wandelingetjes met de rollator, gaat naar de supermarkt en houdt zijn praatjes met de parochianen. Deze vroegere pastoor wil zijn priesterfeest met zijn familie, maar ook met de parochianen vieren, bij wie hij van 1969 t/m 2003 pastoor mocht zijn. Met elkaar wil hij deze feestelijke dag vieren.

Op zaterdag 13 juni zal em.-pastoor A. van Loon om 15.30 uur voorgaan in de eucharistieviering in Leenderhof, waarbij het seniorenkoor "De Torenzangers" voor de muzikale invulling zorgt. Na de viering is er een gezellig samen zijn van de bewoners van Leenderhof met de jubilaris.

Op zondag 14 juni zal de jubilaris voorgaan in de plechtige eucharistieviering om 10.00 uur, die met gilde-eer zal plaatsvinden. De beide parochiële koren zorgen voor de muzikale omlijsting. Na de feestmis is er een vendelgroet op het Meentplein en daarna vindt de receptie in de Meent plaats. De Koninklijke Fanfare Philharmonie zal een serenade komen brengen. De receptie duurt tot 14.00 uur. We wensen de jubilaris een onvergetelijke dag toe én alle goeds voor de toekomst.